AED (binnen) wandkast Rotaid Plus

 
Kenmerken
Artikelnummer: Bev.93.04002
Prijs
€ 229,00
excl. BTW 21,00%
 

Geschikt voor scholen, sportcentra, winkelcentra en andere overdekte locaties waar je net die extra impact nodig hebt.

- binnen-versie met transparant venster, incl. alarm.

Met een intuïtieve draaibeweging kan de behuizing snel worden geopend. De ronde karakteristieke basisvorm zorgt voor een goede zichtbaarheid en vindbaarheid.

De bijzondere, uit gerecyclede kunststoffen opgebouwde constructie geeft een robuuste bescherming voor de levensreddende apparatuur.

De ruime behuizing, voorzien van een verstelbare ophangbeugel, maakt de ROTAID™ Plus geschikt voor vrijwel elk type AED. De achterwand is vervaardigd uit 100% ABS en biedt plaats aan vrijwel ieder merk en type AED
op de markt. Aan de voorzijde is een voorziening voor een 9 Volt batterij-houder getroen.

De ROTAID™ Solid heeft een doorsnede van 48 centimeter en is 18 centimeter diep. Het gewicht bedraagt 1,7 kilogram.

Afmetingen Ø 48 cm x D 18 cm

Met een intuïtieve draaibeweging is de Plus snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is. De kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde van de Plus kunt u eenvoudig een zegel, tag of ander item bevestigen.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV lters, om uw AED tegen direct en indirect zonlicht te beschermen en garandeert daarnaast een langdurige transparantie.

Navigatie