AED (binnen) wandkast Rotaid Solid Plus

 
Kenmerken
Artikelnummer: Bev.93.04003
Prijs
€ 299,00
excl. BTW 21,00%
 

De robuuste binnenkast met IP54- en IK1020J-classificatie.

Geschikt voor magazijnen, industrieparken en andere geconditioneerde plaatsen. Werkt ook goed met vocht en stof.
 
- binnen-versie met transparant venster, incl. alarm. 

Met een intuïtieve draaibeweging kan de behuizing snel worden geopend. De ronde karakteristieke basisvorm, alsmede de transparante kap met groene ring, zorgen voor een goede zichtbaarheid en vindbaarheid.

De bijzondere, uit gerecyclede kunststoffen opgebouwde constructie geeft een robuuste bescherming voor de levensreddende apparatuur.

De ruime behuizing, voorzien van een verstelbare ophangbeugel, maakt de ROTAID™ Solid Plus geschikt voor vrijwel elk type AED. De achterwand is vervaardigd uit 100% HDPE en biedt plaats en bescherming aan vrijwel ieder
merk en type AED op de markt.

De ROTAID™ Solid Plus heeft een doorsnede van 48 centimeter en is 18 centimeter diep. Het gewicht bedraagt 6,7 kilogram.

Afmetingen Ø 48 cm x D 18 cm

Met een intuïtieve draaibeweging is de Solid Plus snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is. De kap blijft door middel van een lederen band aan de achterwand hangen. Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde van de Solid Plus Heat kunt u eenvoudig een zegel, tag, slot of ander item bevestigen.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV filters waarmee een adequate bescherming tegen direct en indirect zonlicht plaatsvindt. Uiterlijk verval, roest en ophoping van residu zijn uitgesloten.

Navigatie