Heartsine Samaritan PAD 500P - halfautomaat

 
Kenmerken
Artikelnummer: Aed.07.01003
Prijs
€ 1.699,00
excl. BTW 9,00%
 
De HeartSine Samaritan PAD 500P AED heeft een garantietermijn van 8 jaar. De batterij/elektroden zijn gecombineerd in een zogeheten PadPak waardoor het apparaat gemakkelijk te onderhouden is. De HeartSine 500P AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Daarnaast heeft de HeartSine 500P defibrillator een zeer hoge water- en stofdichtheid (IP56). Hierdoor is deze zeer geschikt voor bijvoorbeeld scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

De AED onderscheidt zich door tijdens de reanimatiefeedback te geven over zowel de diepte als de snelheid van de compressies.

De werking van de SAM 500P is conform de richtlijnen voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care). Deze zijn opgesteld door de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010.

De AED wordt geleverd inclusief:

   - Draagtas, Safeset, Stickerset

Afmetingen 20 x 18,4 x 4,8 cm

Gewicht 1.100 gr.

Water & stofdichtheid IP56

Energieniveau schok 150 - 200 J

Uitleesmogelijkheid +

Metronoom +

Semi-Automatisch +

Levensduur elektroden 4 years

Draagtas +

Wandbeugel -

USB aansluiting +

Zelf testing +

Soort batterij: Lithium

Aantal schokken per batterij 60

Pacemaker detectie +

Reanimatiebegeleiding +

Levensduur batterij 4 jaar

Reanimatiefeedback +

Garantietermijn toestel 8 jaar

Garantietermijn batterij 4 jaar

Detectie van VT +

Detectie van VF +

Beschikbare talen: Ned

Kinder-electroden leverbaar +

Aantal seconden voor schok 8 sec

Droptest +

Geheugen 45 min.

Scherm -

Handleiding AED +

De HeartSine Samaritan PAD 500P AED geeft u tijdens de reanimatie aanwijzingen over de effectiviteit van de borstcompressies. De Samaritan PAD 500P defibrillator is een doorontwikkeling van de Samaritan PAD 300P. Garantie, techniek, IP waarde en specificaties komen overeen. Als extra biedt de Samaritan PAD 500P geavanceerde (patiënt specifieke) feedback op de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie.

 

De Samaritan PAD 500P AED is de enige AED die u feedback kan geven op basis van de 'cardiac output' van de patiënt.

 

De door HeartSine ontwikkelde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de effectiviteit van de reanimatie te meten. Deze informatie wordt gebruikt om u tijdens de reanimatie instructies te geven waardoor u beter kunt reanimeren. De AED geeft gesproken aanwijzingen als "druk harder", "druk langzamer", "druk sneller" of "goede compressies". Daarnaast worden visuele aanwijzingen gegeven voor lawaaiige omgevingen. De gepatenteerde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de ´cardiac output´ van de patiënt te meten en geeft u op basis hiervan de aanwijzingen.

 

Goed reanimeren is bij het gebruik van een AED van levensbelang maar de spanning van een reanimatie maakt dit niet eenvoudig. Real-time patiënt afhankelijke feedback op de kwaliteit van de reanimatie helpt de hulpverlener bij deze taak. NIEUWE ERC 2010 RICHTLIJN Bij een hartstilstand wordt in 70% vande gevallen niet optimaal gereanimeerd. De overlevingskans van een slachtoffer is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de reanimatie. Het gebruik van AED-apparatuur die feedback geeft op de kwaliteit van de reanimatie wordt dan ook aanbevolen in de nieuwe 2010 richtlijn van de European Resusitation Council.

Navigatie