Physio Control Lifepak CR Plus - halfautomaat

 
Artikelnummer: Aed.09.01002

U kunt dit product niet (meer) aankopen maar wel uw eigen product in Hodas registreren voor onderhoud.

Uw eigen product registreren

 

De LIFEPAK CR Plus is eenvoudig en duidelijk in het gebruik in slechts 3 stappen en is geschikt voor de gebruiker met zeer weinig ervaring.

De ADAPTIV- bifasische technologie kiest automatisch het energieniveau dat voor het slachtoffer in kwestie nodig is. Mocht het hart niet reageren op de eerste schok dan kan het apparaat additionele schokken toedienen, tot maximaal 360 J. Dit kan de kans op een succesvolle defibrillatie vergroten.

Stryker, het bedrijf achter Physio Control, heeft aangekondigd dat de CR Plus AED (en de Lifepak Express AED) per 1 april 2019 niet meer leverbaar zal zijn.

 

Dit geldt voor alle landen die het CE-keurmerk hanteren. Uiteraard blijven de elektroden en charge-pak (batterij) de gehele garantie periode nog beschikbaar. 

 

Bestelnummer E040.09.01512
Merk Medtronic
Gewicht 2.000,00 g
Afmetingen 11 x 20 x 24 cm
Gewicht 2000 gr.
Water & stofdichtheid IP44
Energieniveau schok 200 – 360 J.
Uitleesmogelijkheid +
Metronoom +
Semi-Automatisch +
Levensduur elektroden 2 years
Draagtas +
Soort batterij lithium 11,7V 1,4 Ah
Zelf testing +
Aantal schokken per batterij 30
Pacemaker detectie +
Levensduur batterij 2 years
Reanimatiebegeleiding +
Garantietermijn toestel 8 years
Detectie van VT +
Detectie van VF +
Beschikbare talen Ned
Kinder-electroden leverbaar +
Geheugen 20 min
Scherm -
Handleiding AED +

Medtronic Lifepak CR Plus

De LIFEPAK® CR Plus (halfautomaat) is een automatische externe defibrillator (AED) voor gebruik door de persoon die het eerst bij iemand met een plotseling hartstilstand komt. Deze halfautomatische CR Plus is bestemd voor mensen met zeer weinig ervaring en vereist slechts drie stappen om een mogelijk levensreddende defibrillatieschok toe te dienen.

De LIFEPAK® CR Plus defibrillator maakt gebruik van de nieuwste ADAPTIV bifasische technologie, waarbij de energie automatisch wordt aangepast aan het energieniveau dat voor het slachtoffer in kwestie nodig is. Mocht het hart niet reageren op de eerste schok dan kan het apparaat additionele schokken toedienen, tot maximaal 360 J. Dit kan de kans op een succesvolle defibrillatie vergroten, met als doel meer levens redden.

Een inwendige computer analyseert het hartritme, waardoor mensen zonder medische opleiding met een druk op de knop een mogelijk levensreddende behandeling kunnen geven. Het rendabele batterijsysteem is licht van gewicht en behoeft weinig onderhoud; het kan 20 tot 30 schokken met een maximale energie toedienen en kan eenvoudig weer opgeladen worden.

Het display geeft de toestand van de CHARGE-PAK™ batterijoplader weer en maakt gebruik van eenvoudige pictogrammen om de status van het apparaat aan te geven. De QUIK-PAK stimulatie-, defibrillatie- en ECG-elektroden kunnen snel gebruikt worden dankzij een uniek en handig openingshandvat en meldingen in geschreven en grafische vorm. De elektroden zijn compatibel met alle apparaten en connectoren die met QUIK-COMBO™-elektroden gebruikt worden.

Het apparaat slaat ECG-gegevens op voor draadloze transmissie naar een pc via een IrDA infrarooduitgang. Deze gegevensopslag- en overdrachtsmethode is het meest innovatieve idee binnen de huidige AED-technologie en het maakt het gebruik van pc-kaarten overbodig.

De gebruiksvriendelijke pc-software zorgt voor een volledig en doelmatig overzicht van zowel de ECG- als gebeurtenisgegevens. De informatie van de CR PLUS kan gedownload en opgeslagen worden in ofwel het LIFENET® DT Express informatiebeheersysteem ofwel het CODE-STAT™ Suite medische informatiesysteem.

De AED wordt geleverd inclusief batterij, draagtas, twee sets electroden en een First Responder Kit van Ambu

Navigatie