Physio Control Lifepak CR2 - Trainer

 
Kenmerken
Artikelnummer: Aed.09.02003
Prijs
€ 450,00
excl. BTW 9,00%
 
Physio Control Lifepak CR2 trainer

Een AED-trainer werkt in principe hetzelfde als een origineel apparaat, alleen kan een trainingsapparaat geen schok geven. Bovendien kan het meerdere malen gebruikt worden. Op visueel vlak - om verwarring in een noodsituatie te voorkomen - zijn de kleuren van het origineel en de trainer afwijkend.

Meerdere trainingsscenario’s
De Physio Control Lifepak CR2 trainer is uitgerust met twee vooraf ingestelde trainingsscenario’s. Hiermee worden toekomstige hulpverleners getraind om een AED op de juiste manier te gebruiken. Naast de twee standaard ingestelde trainingsopties zijn er nog meer scenario’s mogelijk. Deze opties kunt u eenvoudig aanpassen met behulp van het setup-scherm op de Trainer.

De trainingselektroden, die je vervolgens aanbrengt op de oefenpop, hechten door middel van een kleefmiddel. Hierdoor zijn ze ongeveer 50 keer herbruikbaar op de pop. De elektroden bevatten een sensor die weet wanneer ze op de pop worden gedrukt. Op die manier wordt het ingestelde scenario automatisch vervolgd.

Onderhoud van de trainer
Het is uiterst belangrijk om de instructies goed te volgen. Hierdoor blijft De Physio Lifepak CR2 trainer in goede staat.

Wanneer zijn de trainingselektroden aan vervanging toe?
- de herbruikbare elektroden kunnen ongeveer 50 keer worden gebruikt
- vervang de trainingselektroden als het kleefmiddel is versleten
- ook bij uitdroging dienen de elektroden vervangen te worden

Navigatie