Cederroth First Aid Station

 
Kenmerken
Artikelnummer: Ehu.01.49092
Prijs
Ä 149,50
excl. BTW 9,00%
 
Nooit meer stoffige en vuile producten!

Het probleem op veel werkplekken is, dat de eerstehulp uitrusting gemakkelijk stoffig en vuil wordt. Het nieuwe design met beschermende klep houdt de uitrusting schoon, zelfs in een blootgestelde omgeving.

Cederroth-eerstehulpstation kan worden gebruikt voor de behandeling van verscheidene typen letsels en kan bovendien eenvoudig worden aangepast aan diverse verzorgingsbehoeften. Met een complete eerstehulpuitrusting op uw werkplek hopen we dat u meer hulp kunt en durft te geven als er een ongeluk gebeurt.

Overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen
U vindt op het station gemakkelijk te begrijpen instructies voor eerste hulp en tevens zijn er duidelijke instructies gedrukt op iedere productverpakking.

Gemakkelijk bij te vullen
De transparante klep maakt het eenvoudig te zien of het tijd is de producten bij te vullen.

Afmetingen: B 29 x H 56 x D 12 cm.
Inhoud van het Cederroth eerste hulpstation

2 Cederroth 4-in-1 bloedstelpende verbanden (REF 1910)
3 Cederroth 4-in-1 mini bloedstelpende verbanden (REF 1911)
1 (x 2 st.) Cederroth Burn Gel Dressing (REF 901900)
1 Cederroth Eye & Wound Cleansing Spray 150 ml (REF 726000)
1 Salvequick pleisterautomaat incl.:
   45 plasticpleisters (REF 6036) en 40 textielpleisters (REF 6444)
1 (x 20 st.) Salvequick wondreiniger (REF 323700)
1 Cederroth veiligheidspakket (REF 2596)

1 eerstehulpinstructie
1 navulsleutel
1 boormal

Het nieuwe Cederoth eerstehulpstation is hygiënischer en beter aangepast aan verschillende zorgbehoeften.

Een transparante klep en rubberen rand beschermen de producten tegen stof en vuil. Hierdoor is de uitrusting hygiënischer en altijd klaar voor gebruik. Met een complete eerstehulpuitrusting op uw werkplek hopen we meer levens te kunnen en durven redden als er zich ongelukken voordoen.

 

Nooit meer stoffige en vuile producten!

Een probleem op veel werkplekken is dat de eerstehulpuitrusting gemakkelijk stoffig en vuil wordt. Het nieuwe design met een beschermende klep houdt de uitrusting schoon, zelfs in een blootgestelde omgeving.

 

Plaats voor extra artikelen naar keuze.

Twee extra bewaarruimtes bieden de mogelijkheid de inhoud aan te passen aan de specifieke behoeften op de werkplek. Misschien complementeren met extra pleisters of met een Cederroth oogdouche in zakformaat.

 

Overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen.

U vindt op het station gemakkelijk te begrijpen instructies voor eerste hulp en tevens zijn er duidelijke instructies gedrukt op iedere productverpakking. Gemakkelijk bij te vullenDe transparante klep maakt het eenvoudig te zien of het tijd is de producten bij te vullen.

 

De pleisters die naar beneden worden getrokken.

De pleisters in deze nieuwe automaat worden naar beneden getrokken om te voorkomen dat men de overige pleisters vuil maakt of met bloed besmeert. Geen onnodig verlies.

De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om te verzekeren dat er geen verdwijnen. Ook de wondreinigerrautomaat is afgesloten. De lege navullingen worden eenvoudig losgemaakt met een speciale sleutel.

Navigatie