Bedrijven en industrie

Bedrijven en industrie

De Hodas-verbanddozen voor bedrijven zijn gebaseerd op de inhoud van de richtlijnen Oranje Kruis 2011 én 2016 zodat u ook de materialen terugvindt die door het Oranje Kruis eerder in de verbanddozen werd aangeraden. Ruim gevulde verbanddozen dus waarmee u voor inzet bij de meeste calamiteiten voldoende voorhanden heeft.

 

Deze bedrijfsverbandsets zijn zo samengesteld dat deze voor ieder bedrijf geschikt zijn. Een bedrijfsverbanddoos moet altijd compleet zijn en moet door iedere BHV'er gebruikt kunnen worden.

 

De Hodas-verbanddozen voor bedrijven en industrie geven door een cijfer aan tot hoeveel personen in een werkomgeving de betreffende verbanddoos geschikt is. Hodas 10 - 25 of 45. De verbanddoos moet binnen handbereik gemonteerd zijn, met een maximumafstand van 30 meter, zodat deze binnen 30 seconden bereikbaar is.

 

Tip!

Om de Hodas-verbanddozen voor gebruik bij calamiteiten altijd compleet te houden, en onderhoudskosten te beperken, is het aan te raden om voor de meest gebruikte artikelen zoals bijvoorbeeld pleisters, naast deze verbanddozen een of meerdere gebruikersdozen, pleisterdozen of pleisterdispensers aan te schaffen.

 

Toon per pagina
Toon per pagina

Navigatie