Verbanddoos voor kinderen

Verbanddoos voor kinderen

Voor organisaties en stichtingen die voornamelijk met kinderen werken hebben wij de kinderverbanddoos ontwikkeld. De kinderverbanddoos is ten opzichte van de ‘standaard’ verbanddoos anders, doordat alle producten gericht zijn op het kleine lichaam van kinderen. Zo zijn bijvoorbeeld de verbandmiddelen en pleisters kleiner en hebben de pleisters leuke afbeeldingen.
 

De Hodas-verbanddozen voor kinderen geven door een cijfer aan voor hoeveel personen in een werkomgeving de betreffende verbanddoos geschikt is. Hodas 10 of 35. De verbanddoos moet binnen handbereik gemonteerd zijn, met een maximumafstand van 30 meter, zodat deze binnen 30 seconden bereikbaar is.

 

Tip!

Omdat kinderen vaker een pleister nodig hebben en om de Hodas verbanddozen voor gebruik bij calamiteiten altijd compleet te houden, en onderhoudskosten te beperken, is het aan te raden om voor de meest gebruikte artikelen zoals bijvoorbeeld pleisters naast deze verbanddozen een of meerdere gebruikersdozen, pleisterdozen of pleisterdispensers aan te schaffen. Op deze manier blijft de verbanddoos langer compleet en hoeft deze minder snel vervangen te worden.

Toon per pagina
Toon per pagina

Navigatie