Cederroth en Salvequick

Cederroth is een Zweeds bedrijf en richt zich op gezondheidsverzorging. Een onderdeel hiervan zijn wondverzorging en EHBO-producten. Producten waarmee Cederroth voornamelijk bekend is geworden in Nederland zijn de Salvequick pleisterdispensers, Cederroth eerste hulp panelen en Cederroth oogdouches.

 

Eerste hulp panelen Cederroth

Een eerste hulp paneel van Cederroth is te vergelijken met een verbanddoos, maar dan een die speciaal ontworpen is om aan de muur te bevestigen. Een eerste hulp paneel kunt u zien als een EHBO-kast, waar overzichtelijk alle spullen in bewaard kunnen worden. Een transparante klep en rubberen rand beschermen de producten tegen stof en vuil. Hierdoor is de uitrusting hygiënischer en klaar voor gebruik. Het probleem op veel werkplekken is, dat de eerstehulp uitrusting snel stoffig en vuil wordt. Het nieuwe design met beschermende klep houdt de uitrusting schoon.

 

Oogspoelingen en oogdouches

In een aantal van de eerste hulp panelen van Cederroth zijn ook oogdouches of oogspoelingen aanwezig. Deze EHBO-producten zijn in bepaalde sectoren erg belangrijk, hiermee kunt u namelijk iemands zicht redden.

 

Salvequick pleisters

Salvequick is een merknaam van Cederroth, Salvequick is voornamelijk bekend door het veelzijdige aanbod in pleisters die zij bieden. Salvequick biedt losse pleisters, pleisterdispensers en navulverpakkingen voor de pleisterdispensers. Salvequick heeft negen verschillende soorten navulverpakkingen, de navulverpakkingen met pleisters lopen uiteen van vingertoppleisters tot textielpleisters en van kinderpleisters tot aan blauwe pleisters.

 

 

         

Navigatie