Verbanddozen onderhoud

Verbanddozen kunnen binnen de diverse Hodas abonnementen optimaal worden onderhouden omdat wij gebruik maken van een ruilsysteem voor verbanddozen.

 

Op het moment dat een controlezegel is verbroken dient u zelf het besluit te nemen of u de verbanddoos al wilt ruilen of dat er nog voldoende materialen aanwezig zijn voor inzet bij een volgende calamiteit.

 

Dit ruilsysteem is alleen mogelijk met de Hodas verbanddozen t.b.v. calamiteiten uit ons eigen assortiment. 

 

Hoe werkt het verbanddozen ruilsysteem?

Nadat u een ruiling heeft aangevraagd of als u van ons een melding heeft gehad omdat de houdbaarheid van uw materiaal verloopt of omdat u een controle moet uitvoeren zorgt Hodas ervoor dat u binnen enkele dagen het vervangende product binnen heeft waarna u de gebruikte Hodas verbanddoos in dezelfde verpakking aan ons dient te retourneren. Na retourontvangst wordt de verbanddoos door ons gecontroleerd en worden ontbrekende materialen, handling- en verzendkosten aan u berekend.

 

De uiterste houdbaarheidsdatum van de toegezonden verbanddoos is door ons al in Hodas verwerkt en uw verbanddozen zijn weer up-to-date. U kunt per verbanddoos zelf een controletermijn per kwartaal, jaar of einde houdbaarheid bepalen.  U heeft hierbij dus altijd zelf de regie in handen.

 

Voor overige producten met een houdbaarheid heeft Hodas een vervang procedure. Wanneer u een product heeft gebruikt of een melding heeft gehad omdat er een controle gedaan moet worden of als de houdbaarheid gaat verlopen kunt u voor het product een vervanging aanvragen.

 

Optioneel Hodas verbanddozen ruil-abonnement

Voor de Hodas verbanddozen bieden wij een abonnementsvorm waardoor u voor een vast bedrag per maand alle kosten kunt afdekken. Dit is voor uw organisatie een stuk inzichtelijker, is uitermate handig voor het bepalen van uw jaarbegroting en u hoeft voor ruilingen niet telkens te laten accorderen.

 

Voor een vast laag bedrag per maand heeft u binnen dit ruil-abonnement recht op het aangegeven aantal ruilingen per jaar. Deze ruilingen kunt u naar eigen wens inzetten om zo al uw Hodas verbanddozen op orde en compleet te houden.

 

Met dit abonnement betaalt u nooit meer verzend- en handelingskosten. U betaalt zelfs niet meer voor het verbruik van de materialen uit de verbanddoos (op basis van Fair-use). Retourzendingen zijn echter wel voor eigen rekening.

 

Onderstaande tabellen geven aan hoeveel ruilingen u per risicoprofiel ontvangt en de bijhorende kosten per maand. Het ruilabonnement kan uitsluitend worden afgesloten voor de gehele organisatie.

 

Het aantal ruilingen geldt daarna voor de gehele organisatie, dus als u bv 10 verbanddozen heeft dan heeft u recht op dit aantal ruilingen ongeacht welke verbanddoos wordt geruild. Het mag gerust een aantal keer dezelfde verbanddoos te zijn.

 

Klik op de link (Ruilabonnement kostencalculator) boven in het scherm om de kosten voor uw organisatie te berekenen

 

 

Geinteresseerd in onze mogelijkheden of meer informatie?

Neem contact met ons op via deze link

 

 

*Bovenstaande bedragen zijn excl. geldende BTW

Navigatie