Kinderen en EHBO

Op locaties waar veel kinderen zijn zoals kinderdagverblijven, scholen, sportverenigingen of crèches, gebeuren vaak ongelukjes. Ongelukjes lopen uiteen van een kapotte knie of elleboog tot gebroken botten. Het is belangrijk om in dit soort gevallen goed voorbereid te zijn.

 

Voor de basis ongevallen die u zelf kunt behandelen hebben wij een speciale kinderverbanddoos samengesteld. Deze bevat alles om pijntjes, wondjes en kneuzingen te behandelen. Houdt een dergelijke verbanddoos compleet voor calamiteiten. Voor de veel voorkomende ongevallen hebben wij een gebruikersset voor kinderen in het assortiment waarmee de meest voorkomende wondjes verholpen kunnen worden. Hiernaast hebben wij een pleisterset, speciaal voor kinderen samengesteld en in ons assortiment.

 

Inhoud kinderverbanddoos

Een kinderverbanddoos van Hodas heeft een gelijke inhoud als een gewone BHV-verbanddoos en voldoet dan ook aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Het grote verschil qua inhoud met een gewone BHV verbanddoos zijn de afmetingen van de materialen. Alle verbanden, pleisters en doeken die in de verbanddoos zitten, zijn speciaal ontwikkeld voor kinderlichamen. Alle EHBO-producten zijn dus kleiner.

 

Tevens hebben wij gebruikerssets speciaal ingericht voor kinderen, en een pleisterset waarvan de inhoud specifiek op kinderen gericht is.

 

 

 

 

              

Navigatie