Verbanddozen onderhoud

Is de situatie op deze afbeelding herkenbaar voor u?

 

Vaak is op het moment dat de verbanddoos moet worden aangesproken de inhoud niet meer compleet of zijn de steriele materialen over de uiterste houdbaarheidsdatum. Hierdoor kunt u op dat moment mogelijk niet alleen de benodigde eerste hulp niet goed verlenen maar u voldoet ook niet aan uw wettelijke verplichting.

 

Verbanddozen kunnen binnen de diverse Hodas abonnementen optimaal worden onderhouden door een van onze twee onderhoudssystemen.

 

Een modulaire verbanddoos waarbij u modules na gebruik of einde houdbaarheid eenvoudig verwisseld of onze verbanddozen met ruilsysteem.

 

Op het moment dat een controlezegel is verbroken dient u zelf het besluit te nemen of u een module verwisseld of de verbanddoos wilt ruilen of dat er nog voldoende materialen aanwezig zijn voor inzet bij een volgende calamiteit.

 

Het ruilsysteem is alleen mogelijk met de Hodas verbanddozen uit ons eigen assortiment.

 

U kunt binnen Hodas ook uw huidige verbanddozen registreren voor controle van de uiterste houdbaarheid. U geeft dan de kortste houdbaarheid van al de steriele producten in de bewuste verbanddoos aan en ontvangt een emailbericht op het moment dat deze vervangen moeten worden. Dat is dan een mooi moment om over te stappen op een van de door ons aangeboden onderhoudssystemen.

 

 

Geinteresseerd in onze mogelijkheden of meer informatie? Neem contact met ons op via deze link

 

 

Volgende pagina > Onderhoud modulaire verbanddozen

Navigatie