Verbanddozen onderhoud

Is de situatie op deze afbeelding herkenbaar voor u?

 

Vaak is op het moment dat de verbanddoos moet worden aangesproken de inhoud niet meer compleet of zijn de steriele materialen over de uiterste houdbaarheidsdatum. Hierdoor kunt u op dat moment mogelijk niet alleen de benodigde eerste hulp niet goed verlenen maar u voldoet ook niet aan uw wettelijke verplichting.

 

Verbanddozen kunnen binnen de diverse Hodas abonnementen optimaal worden onderhouden door ons modulaire onderhoudssysteem.

 

Een modulaire verbanddoos is voorzien van diverse modules die u na gebruik of bij einde houdbaarheid eenvoudig verwisseld. Op het moment dat de verzegeling van een verbanddoos is verbroken dient u zelf het besluit te nemen of u een module verwisseld of dat er nog voldoende materialen aanwezig zijn voor inzet bij een volgende calamiteit.


Verbanddozen nog niet aan vervanging toe?
 

U kunt binnen Hodas ook uw huidige verbanddozen registreren voor controle van de uiterste houdbaarheid. U geeft dan de kortste houdbaarheid van al de steriele producten in de bewuste verbanddoos aan en ontvangt een emailbericht op het moment dat deze vervangen moeten worden. Dat is dan een mooi moment om over te stappen op een van de door ons aangeboden onderhoudssystemen.

 

 

Geinteresseerd in onze mogelijkheden of meer informatie? Neem contact met ons op via deze link

 

Navigatie