Verbanddozen (modulair)

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV is voorzien van letselgerichte modules en bestaat uit 6 losse modules. Iedere module bevat producten voor een bepaald type verwonding/ letsel. Afhankelijk van de verwonding/het letsel gebruikt u een bepaalde module.

 

Deze modulaire Bedrijfsverbanddozen voorzien van letselgerichte modules voldoen aan de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis en voldoen aan de ARBO wet- en regelgeving.


Compleet door eenvoudig te vervangen modules

 

Het grote voordeel van de letselgerichte indeling is het gebruiksgemak. Ook zorgt de kleurstelling van de moduledoosjes voor een overzichtelijke indeling, zodat u snel kunt schakelen bij een noodsituatie. Bij een aangebroken module of wanneer de houdbaarheidsdatum van een module is verlopen kunt u deze op eenvoudige wijze snel vervangen. Op die manier houdt u uw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde en grijpt u nooit mis.

 

Zo werkt het

 

Na inventarisatie van de verwonding/het letsel kiest u de juiste module. De omschrijving en inhoud van de module staat op het moduledoosje vermeld. U maakt het desbetreffende moduledoosje open en behandelt de verwonding/het letsel. Om ervoor te zorgen dat u nooit misgrijpt dient u de bedrijfsverbanddoos periodiek te laten controleren, zodat gebruikte en/of modules met een verstreken houdbaarheidsdatum kunnen worden vervangen. Zo blijft uw bedrijfsverbanddoos altijd up-to-date.

 

 

Geinteresseerd in onze mogelijkheden of meer informatie? Neem contact met ons op via deze link

 

 

Volgende pagina > Onderhoud verbanddozen met ruilsysteem

 

 

 

Navigatie