Pleisters

Bij Hodas vind je voor iedere wond, situatie en persoon de juiste pleister.

 

Ons pleisterassortiment is zeer uitgebreid. Voor verschillende situaties zijn er verschillende pleisters nodig, hieronder vindt u een aantal van onze pleisters. Wij verkopen niet enkel losse pleisters, maar tevens verschillende pleistersets die specifiek voor verschillende branches zijn ontworpen.

 

Wondpleisters

Wondpleisters zijn de standaard textielpleisters. Deze standaard pleister is verkrijgbaar op rol, in diverse voorgesneden afmetingen en met een plakrand rondom het wonddoekje. Deze laatste is vaak ook waterbestendig en wordt ook wel gezien als een luxere uitvoering van een pleister. Voor wondjes op onhandige plekken zoals tussen duim en wijsvinger zijn er speciale uitvoeringen ontworpen. Wondpleisters bevinden zich ook in onze samengestelde pleistersets.

 

Kinderpleisters

Kinderen vallen regelmatig en zeker tijdens de zomer ontstaan er dan nogal wat (schaaf) wonden op knie en elleboog. Kinderpleisters zijn afgestemd op het lichaam van een kind en heeft dus kleinere afmetingen.

 

Blauwe pleisters

De blauwe pleisters staan ook wel bekend als HACCP pleisters en zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsindustrie. De blauwe pleisters hebben deze kleur gekregen zodat ze opvallen tussen levensmiddelen, indien de pleister afglijdt. Daarbij zit er ook metaal in verwerkt, op deze manier wordt de pleister ook gevonden indien deze tussen verpakte producten terecht komt. 

 

 

          

 

Klik hier om ons pleisterassortiment te bekijken

Navigatie