Verbanddozen

Hodas biedt verbanddozen voor alle branches.

 

De inhoud van onze verbandkoffers zijn afgestemd op de betreffende branche en d.m.v. een cijfer geven we aan voor hoeveel werknemers in de werkomgeving deze geschikt is. Al onze verbanddozen voldoen altijd minimaal aan de richtlijnen van de Oranje Kruis bedrijfsverbandset, wij hebben deze alleen voor sommige branches specifieker gemaakt.

 

Onze verbanddozen zijn onderverdeeld in ‘Bedrijven en industrie’, ‘Voedingsindustrie (HACCP)’ , 'Brandwonden' en ‘Kinderverbanddozen’. Als er voor de toepassing in uw werkomgeving andere behoeftes zijn laat ons dan even weten. Wij kunnen voor nagenoeg alle toepassingen een verbanddoos samenstellen.De verbanddozen zijn voorzien van drie, vier of zes modules voor een eenvoudig onderhoud en vervanging.

 

De HACCP-verbanddoos voldoet aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis, maar ook aan de richtlijnen die zijn vastgesteld door de Europese Unie in deze branches.

 

In onze brandwondendozen vindt u alle producten die u nodig kunt hebben om zowel brandwonden als snij- en schaafwonden te behandelen. De verbanden in deze koffers zijn geschikt voor eerste-, tweede- en derdegraads verbrandingen te behandelen.

 

                                               

 

Klik hier om onze verbanddozen te bekijken

Navigatie